ΑΙΑΚΕΙΟΝ

Λεωφ. Δημοκρατίας 18-20, Παραλία Αίγινας

22970 22249  

sales@aiakeion.gr

https://www.aiakeion.gr/

“Pistalicious”, το νέο ρόφημα με φιστίκι Αιγίνης!

Από το 1958 το Ζαχαροπλαστείο Αιάκειον, στην παραλία της Αίγινας, έχει χτίσει ισχυρή παράδοση παρασκευάζοντας μεγάλη ποικιλία από εξαιρετικά γλυκά, μοναδικά παγωτά και αλμυρά εδέσματα που προσφέρουν αξέχαστες εμπειρίες γευστικής απόλαυσης.
Συνεχίζοντας αυτή την παράδοση, ο Αλέξανδρος και ο Μιχάλης, έχουν δημιουργήσει μια γκάμα νέων προϊόντων με βάση το φιστίκι Αιγίνης, που έχουν βραβευθεί για την ποιότητα, τη γεύση και την πρωτοτυπία τους.

Ζαχαροπλαστείο Αιάκειον - Patisserie Aiakeion 18


Με βασικά συστατικά τις αγνές πρώτες ύλες, που προέρχονται από Έλληνες παραγωγούς, τη φροντίδα και την αγάπη καθώς και τη δημιουργικότητα και τη σκληρή δουλειά, το Ζαχαροπλαστείο Αιάκειον εξακολουθεί, για πάνω από εξήντα χρόνια, να είναι κορυφαία επιλογή για γλυκά αξεπέραστα σε εμφάνιση και γευστικό αποτέλεσμα.

Το ΑΙΑΚΕΙΟΝ είναι πιστοποιημένο με το πρότυπο Codex Alimentarius – HACCP

Café – Ζαχαροπλαστείο

Όλες τις ώρες της ημέρας και όλες τις εποχές του χρόνου, μπορείτε να απολαύσετε καφέ, γλυκό, ποτό ή φαγητό, μέσα από μια τεράστια ποικιλία, στον χώρο του Café-Ζαχαροπλαστείου Αιάκειον, με τη μοναδική θέα στο λιμάνι.

Αιάκειον Αίθριον

Τα βράδια του καλοκαιριού στο Αιάκειον Αίθριον απολαύστε το δροσερό αεράκι και την υπέροχη θέα στο λιμάνι της Αίγινας, καθώς ο Αλέξανδρος Κουκούλης και ο Μιχάλης Γαλάνης, μαζί με το προσωπικό του εστιατορίου, φροντίζουν για τα δροσερά cocktails και τα γευστικά πιάτα, που ολοκληρώνουν τις στιγμές της απόλαυσης. Ανοικτά κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή μετά τις 8 μ.μ.

Αιάκειον Catering

Το Αιάκειον Catering δημιουργήθηκε αξιοποιώντας τις γνώσεις και την μακρόχρονη εμπειρία του Ζαχαροπλαστείου Αιάκειον και μπορεί να ανταποκριθεί με ταχύτητα και ευελιξία σε εκδηλώσεις που απαιτούν εξυπηρέτηση εκατοντάδων προσκεκλημένων, αλλά και εκδηλώσεις με μικρό αριθμό καλεσμένων. Η ποιότητα των πρώτων υλών, η οργανωτική αρτιότητα και η υλικοτεχνική υποδομή καθώς και η συνεχής επένδυση σε υψηλού επιπέδου λύσεις, μπορούν να εγγυηθούν την επιτυχημένη ολοκλήρωση της εκδήλωσής σας.

Αιάκειον E-shop

Φιστίκι Αιγίνης, Κρέμες φιστικιού και άλλα spreads, Μαρμελάδες, Γλυκά και snacks, προϊόντα νηστίσιμα και vegan αλλά και υπέροχα κουτιά Δώρων για τους αγαπημένους σας, μπορείτε να τα προμηθευτείτε και από το Αιάκειον E-shop. Δείτε όλα τα προϊόντα και κάντε την παραγγελία σας online.

 22970 22249
 sales@aiakeion.gr
 aiakeion.gr


Δείτε όλα τα μαγαζιά για Τρόφιμα και Ποτά στην Αίγινα