ΑΡΖΑΝΤΙΕΡΑ

Αιακού 2, Αίγινα

22975 00818  

arzantiera@gmail.com

http://www.arzantiera.gr

Όλα ξεκίνησαν το 1978, από ένα μικρό μαγαζί στον Κορυδαλλό, με μουσική και κοσμήματα. Και από δυο αδελφές που, έδωσαν στον εαυτό τους την ευκαιρία να ασχοληθούν με ότι αγαπούσαν.  Με τα χρόνια, τα δισκοπωλεία έσβησαν αλλά, η προσήλωση στο χειροποίητο κόσμημα (που απαίτησε μακρά μαθητεία) έδωσε, στη μικρή εταιρία, την ώθηση να αναπτυχθεί δυναμικά, προσθέτοντας στη γκάμα της επώνυμες δημιουργίες στο κόσμημα, τα αξεσουάρ και τα αντικείμενα τέχνης

«Αρζαντιέρα» είναι το όνομα που έδωσαν στην Κίμωλο πειρατές και ευρωπαίοι ναυτικοί την εποχή της Ενετοκρατίας, εντυπωσιασμένοι από τα ασημόλευκα βράχια που έβλεπαν πλησιάζοντας στο λιμάνι.

Στο όμορφο λιμάνι της Αίγινας, στην οδό Αιακού 2, κάτω από το λιμεναρχείο, στεγάζεται η Αρζαντιέρα. Ένα κατάλευκο κατάστημα, που φιλοξενεί μεγάλη συλλογή από χειροποίητες εικαστικές δημιουργίες, που φιλοδοξούν να ομορφύνουν τη ζωή μας.

Σ’ αυτόν τον ιδιαίτερο χώρο, η Ξανθή μεταμορφώνει παλιές, ξύλινες επιφάνειες σε πίνακες ζωγραφικής, γεμάτους χρώμα και φως, ενώ οι κατασκευές της δίνουν ευφάνταστα, διακοσμητικά αντικείμενα και παιχνιδιάρικα, νεανικά κοσμήματα.

Η Φλώρα, συνδυάζοντας τολμηρά μέταλλα, ορυκτά, δέρμα, χάντρες και γυαλί, δημιουργεί κοσμήματα με δυναμικές, μοντέρνες φόρμες και σύγχρονη αισθητική.

Στην Αρζαντιέρα φιλοξενούνται ακόμα pop art διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα, κοσμήματα, κεραμικά, κατασκευές, ζωγραφική και μικρογλυπτά γνωστών Ελλήνων δημιουργών.

Χειροποίητες πρωτότυπες λαμπάδες από την Αρζαντιέρα

22975 00818
 arzantiera@gmail.com
 arzantiera.gr


Δείτε όλα τα καταστήματα της Αίγινας