ΕΥΡΩΔΟΜΙΚΗ

Λεωφ. Αντωνίου & Άννας Λεούση, Αίγινα

22970 25812   6972 509944

eurodomiki.poulakis@gmail.com

Στην Ευρωδομική, αναγνωρίζουμε την αξία της ποιότητας και της ποικιλίας στον τομέα των κατασκευών και των επισκευών. Προσφέρουμε μια εκτενή γκάμα προϊόντων που καλύπτει κάθε ανάγκη, από τις βασικές εργασίες μέχρι τα πιο εξειδικευμένα έργα.
Στο κατάστημα μας θα βρείτε:
Χρώματα Αυτοκινήτου: Προσφέρουμε μια ποικιλία από χρώματα αυτοκινήτων υψηλής ποιότητας, εγγυώμενοι ένα λαμπερό και διαρκές αποτέλεσμα.

Πλαστικά Κλιπ & Βίδες – Ροδέλλες: Όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για τη συναρμολόγηση και στερέωση, σε ποικίλες διαστάσεις και τύπους.

Πριτσίνια – Λάμπες: Μια εκτεταμένη γκάμα φωτιστικών λύσεων και πριτσίνια για κάθε είδους χρήση.

Χρώματα & Υδραυλικά: Ποικιλία σε χρώματα για κάθε είδους εφαρμογή και υδραυλικά είδη για κάθε ανάγκη.

Είδη Κιγκαλερίας, Ηλεκτρολογικά & Σιδηρικά: Από απλά εργαλεία μέχρι εξειδικευμένα είδη, καλύπτουμε κάθε απαίτηση του σύγχρονου επαγγελματία.

Ηλεκτρικά Εργαλεία: Ανακαλύψτε τη δύναμη και την ακρίβεια με τη σειρά των ηλεκτρικών εργαλείων – ιδανικά για κάθε είδους εργασία, εξασφαλίζοντας αποδοτικότητα και αντοχή.

Είδη Υγιεινής – Μπαταρίες: Εμπλουτίστε το μπάνιο σας με ποιοτικά είδη υγιεινής και εξασφαλίστε αξιοπιστία και μακράς διάρκειας απόδοση με τις μπαταρίες μας.
Στην Ευρωδομική, η ποιότητα συναντά την προσιτότητα. Είμαστε πάντα δίπλα σας για να σας προσφέρουμε λύσεις που ταιριάζουν απόλυτα στις ανάγκες σας, είτε είστε επαγγελματίας είτε απλά ένας λάτρης των κατασκευών. Επισκεφτείτε μας στην οδό Λεωφ. Αντωνίου & Άννας Λεούση στην Αίγινα για να ανακαλύψετε πώς η ΕΥΡΩΔΟΜΙΚΗ μπορεί να κάνει τη διαφορά στο επόμενό σας έργο!

 22970 25812    6972 509944   
 eurodomiki.poulakis@gmail.com