ΤΖΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Αίγινα

22970 52776   6972 136969

tzoulasdimitris70@gmail.com

Τζούλας Δημήτρης - Διαφημιστικό

Μια από τις σημαντικότερες εργασίες που πρέπει να γίνεται συχνά είναι ο καθαρισμός της καμινάδας.

Η καμινάδα θα πρέπει να καθαρίζεται περίπου κάθε 3-4 κυβικά ξύλου. Κρατώντας την καμινάδα καθαρή, βεβαιώνουμε την σωστή και ασφαλή λειτουργία του τζακιού μας. Όλοι οι παραδοσιακοί μέθοδοι καθαρισμού τζακιών, καθαρίζουν την καμινάδα επιφανειακά και όχι σε βάθος, όπου υπάρχει ο κίνδυνος φωτιάς, καθώς ο καπνοθάλαμος είναι σαν κώνος απ’ όπου κανείς δεν μπορεί να επέμβει λόγω της κατασκευής του. Έτσι ο μόνος τρόπος να γίνει, είναι ο καθαρισμός με ειδική επαγγελματική ντίζα – ατσαλόβουρτσα, σύμφωνα με τον τύπο της καμινάδας.

Με το εξειδικευμένο συνεργείο μας, με άψογη τεχνική και πολύχρονη εμπειρία χρησιμοποιούμε σύγχρονα μηχανήματα και εργαλεία που καθαρίζουν σωστά τα τζάκια, την καμινάδα και τον καπνοθάλαμο χωρίς να λερώνουμε το χώρο σας, χωρίς να αφήνουμε ίχνος καπνού ή σκόνης, έτσι ώστε να είστε σίγουροι για την ασφαλή λειτουργία του τζακιού σας. Πράγματι, οι περισσότεροι πελάτες μας δεν καταλαβαίνουν ότι πέρασε συνεργείο καθαρισμού τζακιού.

Kαθαρισμός με επαγγελματική ντίζα – ατσαλόβουρτσα. Ο καθαρισμός γίνεται από κάτω προς τα πάνω

Αντικατάσταση συμβατικού καπέλου καμινάδας με τοποθέτηση ανοξείδωτου αιολικού με ορειχάλκινο μηχανισμό μειωμένης τριβής για καλύτερο τράβηγμα σε όλους τους καιρούς. Χωρίς μερεμέτια και χωρίς βαψίματα Πάνω σε βάση τετράγωνη inox με καπνοδόχο ενός μέτρου inox μονού τοιχώματος που πιάνεται από σφικτήρα με βίδα inox για να μπορεί να βγαίνει ανά πάσα στιγμή. Ολα τα υλικά είναι πιστοποιημένα από την εταιρία inox Shell


Καλέστε μας για ραντεβού στο 6972136969

 22970 52776    6972 136969   
 tzoulasdimitris70@gmail.com


Βρείτε όλους τους Επαγγελματίες και τις Επιχειρήσεις για την Κατοικία